بررسی اثرات ولتاژ ضربه ای روی كابلهای 20KV با عایق XLPE
امروزه آزمایش وسایل فشار ضعیف در مقابل امواج گذرا ضروری است. گرچه شكل واقعی هر نوع اضافه ولتاژ به شدت متغیر است، ولی براي اهداف آزمایش، شبیه سازی اين ولتاژ به وسیله ابزاری نسبتاً ساده صورت مي گیرد. امروزه استاندارد های ملی و بین المللی مختلف ولتاژهای ضربه شكل ولتاژی یک جهته، كه شیب افزایش آن تندتر از شیب كاهش آن است را تعریف می كنند. در توصیه های IEC كه امروزه بطور گسترده توسط كمیته های ملی پذيرفته شده، بين ضربات صاعقه و كلیدزنی بر اساس ميزان زمان پیشانی و پشت موجشان تمایز گذاشته شده است .
تاثیر حیوانات در تریپ ها و عملکرد ناخواسته در ایستگاه های فشار قوی
پل الکتریکی ایجاد شده توسط حیوانات معمولاً در سطح ولتاژ پایین (سطح توزیع) در پستها و در محدوده ولتاژی ۳۶ – ۱۲ کیلوولت اتفاق میافتد. گزارشهای تهیه شده از سوانح و خروجیهای ناخواسته که سبب ساز آن حیوانات و موجودات زنده میباشند، سهم بسزایی در مشکلات ایجاد شده در سیستمهای الکتریکی داشته و اندیسهای قابلیت اطمینان سیستم را متاثر ساخته و حالت پیوستگی کارکرد آن را تحت شعاع قرار میدهد و باید به دنبال راهکاری جهت کاهش این مسئله بود.
تخلیه جزئی در کابل ها و متعلقات
کیفیت تولید کابل های اکسترود شده با آزمایشات معمول در کارخانه سازنده طبق استانداردهای مربوطه بررسی می شود. نصب متعلقات در محل، خطر بیشتری برای ایجاد ایراد دارد. ذرات کوچک، گرد و غبار، و قطرات رطوبت و غیره ممکن است منجر به نقص در مکانهای حساس الکتریکی متعلقات شوند که احتمالاً منجر به کاهش طول عمر سیستم کابل یا خرابی میشود. با سنسورهای مناسبی که مستقیماً روی متعلقات قرار میگیرند، میتوان این اطلاعات را با اندازهگیری پالسهای جریان تخلیه جزئی در طول آزمایشهای دی الکتریک پس از نصب و بعد در حین کارکرد تجهیزات به دست آورد.