Met de LG Ultrawide Monitor lg 35wn75c w heb je extra schermruimte voor al je zakelijke en creatieve bezigheden. Op het 35 inch ultrawide scherm open je bijvoorbeeld 4 spreadsheets naast elkaar. Of je opent Photoshop op de ene helft van het scherm en een map met foto’s op de andere. Dankzij de QHD-resolutie, die twee keer scherper is dan Full HD, zien de foto’s er haarscherp uit. Ook dit scherm wordt vooraf gekalibreerd. En dankzij de HDR 10 ondersteuning is het beeld helder en kleurrijk. Via de USB-C poort sluit je laptops en MacBook modellen aan op je monitor en laad je ze op met één kabel. Daarnaast kun je de 35WN75C in hoogte verstellen voor een comfortabele werkhouding. Tijd om te ontspannen? Start een game op en speel soepel dankzij de verversingssnelheid van 100 Hz. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید